OVER VAN DE OUDE WIJNGAARD

Het is allemaal begonnen met Bacchus, onze eerste Duitse staande langhaar.

FaikaFaika
Na zijn overlijden kochten we Faika van het Wiener Bentelerland.
Het leek ons leuk een keer zelf een nestje te fokken, dat hebben we dan ook gedaan met Faika, van dit nest hielden we een teefje genaamd Sacha.

 

Sasha
Sacha

Met Sacha hebben we een jachtcursus gevolgd. Toen hebben we de kennelnaam ' van de oude wijngaard ' aangevraagd. Deze naam komt voort uit een vorige hobby namelijk wijnbouw. De wijngaard heeft jaren geleden plaatsgemaakt voor onze honden.
Sacha heeft inmiddels 5 nestjes gehad. Het zijn allemaal mooie en goede (jacht)honden geworden. Van haar eerste nestje hebben we een teefje gehouden genaamd Noa.


Noa
Noa

Met Noa hebben we ook een jachtcursus gevolgd en hebben we aan diverse wedstrijden deelgenomen.
Ze heeft meerdere K.N.J.V. en M.A.P. diploma's behaald
Noa heeft 5 nestjes gehad. Ook van Noa hebben we een pup gehouden, genaamd Ella. van het laatste nest in 2010 hebben we ook een teefje gehouden, ze heet Ylja-Yri EllaElla
Ella is een leuke enthousiaste hond. Ze is erg leergierig. We trainen regelmatig met haar en heeft net als haar moeder Noa meerder K.N.J.V. diploma's en kwalificaties veldwerk behaald. Ella heeft in 2008 haar eerste nestje gehad.

Ik ( Gerold ) heb in 1999 mijn jachtakte behaald en nu gaan Noa en Ella regelmatig met me mee om te jagen. Om nog meer kennis te krijgen en toe te kunnen passen heeft mijn vrouw Jo in 2003 haar diploma Kynologie behaald.
Alle honden hebben inmiddels diverse diploma's en kwalificaties op jachtgebied en exterieur behaald.

Fotoboek

Laatste nieuwsberichten

  • Puppies
    De pups van Lisa-Fery zijn 22 oktober geboren. 6 reutjes en 3 teefjes. Alle pups zijn vergeven. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier of telefoonnr. 0493311619